söndag 18 oktober 2009

Lite från Syfestivalen Kista


Stort tack alla besökare på Syfestivalen förra helgen!! Det är alltid kul att få träffa er, tyvärr blir det oftast bara några få minuter man hinner prata. Speciellt fredag och lördag är verligen hektiska.


Nu är det bara att ladda upp inför Stora Symässan i mars -10, känns just nu som en evighet tills dess, men tiden rusar ju som bekant.


Här är några bilder från Kistamässan:Här hemma ikväll har det tillverkats LP-skålar... Det är sonen som tjatat länge om att värma upp gamla LP-skivor och sen forma dem som skålar. De blev riktigt lyckade, kommer att passa fint på hans rum som är svart och vitt.

Själv har jag sytt en kjol till dottern som ska på Halloweenfest i skolan på fredag. Önskemålet var "glamour-häxa". Hmmm hur fixar man det??? Tja, en runda till Stoff och Stil för inköp av tyll, bred resår och trikå. Sen några timmars slit vi symaskinen, det blev inte något mästerverk precis, men jag tror att med hjälp av makeup, lösnaglar och glitter i håret kommer hon att göra succé på fredag! Bilder på häxan kommer senare i veckan...


/Veronica

3 kommentarer:

My sa...

Himmel hur gör man de urfräcka skålarna??

Din dotter blir säkert finast :)

@Veronicas quiltbutik sa...

My - koka en STOR kastrull med vatten, stoppa i LP-skivan använd en tång för att ta upp den igen och forma efter tycke och smak (med arbetshandskar på!!)

Gunilla sa...

Men jösses så urläckra de blev. Har aldrig sett sådana förut. Kram Gunilla