torsdag 6 maj 2010

Amsterdam-resa


I helgen var jag bjuden till Holland av en leverantör, jag fick ta med en person och som tack för allt slit när vi åker på mässor tyckte jag att det passade bra att min man följde med på min första "business-resa". Leverantören bjöd på hotell och god middag. På söndagen var det öppet i deras lager för oss butiksägare. Jag fick verkligen hålla igen för att inte ta med allt hem!!

Söndag kväll gick vi ut och åt tillsammans med två andra quiltbutiker från Danmark. Så rolig och lärorik den kvällen var!



Måndag morgon tog vi tåg till Amsterdam, tyvärr regnade det hela dagen så själva staden såg vi inte mycket av, det blev däremot en hel del besök i affärer och cafér...


Och nu över till det viktigaste: vad jag fick med mig hem!! 4 stora lådor med tyg, böcker, tillbehör och annat smått och gott!!
Välkomna in i butiken och se på allt nytt!!
/Veronica


2 kommentarer:

Idas linneskåp sa...

Hejsan! Hittade din blogg när jag surfade runt. Är själv en lapptäckstokig person som blev så sugen på den fina bok(eller är det tyg) som ligger överst i högen längst ner till vänster i bilden där du visar vad du köpt in. Vad är det för något. Ser så vackert ut :) Kram Veronika i Säffle

Idas linneskåp sa...

Längst ner till höger menar jag ju...höger vänster problematik ;) Det vackra rosarosiga. :)