måndag 28 september 2009

Åter från Rikstäckets årsmöte
Det blev några mil bilkörande nu i helgen, jag hade anmält mig som butik både i Borås (Syfestivalen) och Rikstäckets årsmöte i Täby. Vi startade hemma i Lomma vid 10-tiden torsdag förmiddag, vi hann inte mer än 200 meter förrän vi blev stoppade av polisen, körkortskontroll och alkotest, inga problem. Efter en liten diskusion om hur mycket bil och släp vägde blev vi ivägsläppta och körde mot Göteborg för att hälsa på Pia på Quiltstudion. Några felkörningar blev det, men tillslut hittade vi hennes butik, jättekul att få se den "live". Vi lärde känna varandra på Löftadalens kurshelg i somras då vi båda var inbjudna att ha våra butiker där. Så det var ett kärt återseende. Tyvärr kunde vi inte stanna så länge, syrran och mamma väntade på oss i Borås. In i bilen igen och iväg mot Syfestivalen. Några timmars byggande och pyntande resulterade i denna monter.
En bit mat och iväg igen - mot Täby. Vi var framme vid 2 på natten, så skön sängen var!!! Fredagen var väldigt lugn och skön, jag och mannen gick på Täby centrum och tittade lite i affärer, fikade och kollade på folk.Vid 15-tiden åkte vi bort till Tibble gymnasium och fick veta vilken plats som var vår, sen var det bara att lägga i högsta växeln och bära, bygga och göra så fint som möjligt innan kunderna blev insläppta vid 17.30. Vi klaradet det bra - så bra att jag faktiskt vann utmärkelsen "finaste montern"!! Vilken överraskning!! Det värmer att få veta att det jag gjort gillas av kunderna.

Idag har vi packat upp allt i butiken igen, några timmars arbete återstår men det mesta är på plats igen.


Måste bara visa en bild på dottern som ikväll ville sy en väska. Äpplet faller visst inte långt från päronträdet...


/Veronica

5 kommentarer:

Anna sa...

Grattis till finaste montern, så roligt!

Anonym sa...

Grattis Veronica!
Vad kul att du fick en så fin utmärkelse.

Eva sa...

Hej Veronika och Grattis till utmärkelsen i Täby, jag är inte överraskad att det blev din monter som vann. Kram Eva från Arvidsjaur

Eva sa...

Grattis till din utmärkelse av finaste monter/butik

Eva

Quiltan sa...

Ett STORT Grattis till din fina monter på Rikstäcket!! Det var en fröjd för ögat att besöka den. Paketet har anlänt som du skickat och det är till belåtenhet ;o))Nu återstår bara syningen!!
Bamsekram från Kristina i Arjeplog